AM POAT a modificat Ghidul Solicitantului

ghidul2.jpg

In data de 25.06.2014 Autoritatea de Management pentru Programul Operational Asistenta Tehnica (AM POAT) a modificat Ghidul Solicitantului. Modificarea a vizat revizuirea procesului de depunere si evaluare a cererilor de finantare, precum si cel de implementare a contractelor de finantare aferente, in vederea realizarii acestor etape prin intermediul aplicatiei MySMIS.

Totodata, au fost actualizate informatiile privind solicitarea de prefinantare si procedura de verificare a cererilor de rambursare, prin introducerea declaratiei pe proprie raspundere a ordonatorului principal de credite (Anexa 25 la Ghidul Solicitantului) in cazul proiectelor prin care se finanteaza cheltuielile de personal pentru institutiile implicate in coordonarea, gestionarea si controlul instrumentelor structurale.

Precizam ca depunerea cererilor de finantare se va face prin intermediul aplicatiei MySMIS. Detalii privind pasii pe care beneficiarul POAT trebuie sa ii parcurga in vederea inregistrarii in aplicatia MySMIS sunt oferite in Instructiunea publicata la sectiunea Ghidul Beneficiarului a site-ului AM POAT.

Documente anexate:
Ghidul Solicitantului POAT – 25.06.2014 (PDF)
Instructiune utilizare MySMIS – interfata de front office destinata POAT (PDF)
Manuale utilizare MySMIS (RAR)

Sursa: AM POAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.