AM POC anunta lansarea Ghidului Solicitantului aferent Actiunii 2.3.2 – Asigurarea securitatii cibernetice a sistemelor TIC si a retelelor informatice

por-ghid-finantare.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Competitivitate din cadrul Ministerului Fondurilor Europene si Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea Ghidului Solicitantului aferent Actiunii 2.3.2 – Asigurarea securitatii cibernetice a sistemelor TIC si a retelelor informatice, aprobat prin Ordinul ministrului fondurilor europene cu numarul 579/20.06.2018, si lansarea apelului de proiecte de tip non-competitiv POC/418/2/4/Asigurarea securitatii cibernetice a sistemelor TIC si a retelelor informatice, cu depunere la termen.

Data deschiderii apelului: 02.07.2018, orele 09.00.
Data inchiderii apelului: 02.11.2018, orele 17.00.

In cadrul acestor apeluri se vor finanta proiectele:

  • Proiect 1 – Sistem de alerta timpurie si informare in timp real – RO-SAT, beneficiar Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica – CERT-RO.
  • Proiect 2 – Actualizarea si dezvoltarea sistemului national de protectie a infrastructurilor IT&C cu valente critice pentru securitatea nationala impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, beneficiar Serviciul Român de Informatii prin Centrul National Cyberint, in parteneriat cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).

Apelul de proiecte, aferent Axei Prioritare 2 a Programului Operational Competitivitate 2014-2020, are un buget alocat de 139.329.000 lei (FEDR). Durata maxima de implementare a proiectului este de cel mult 36 de luni de la data semnarii contractului de finantare.

Cererile de finantare se vor depune prin aplicatia electronica MySMIS2014, cu toate anexele solicitate prin Ghidul Solicitantului. Modalitatile de utilizare a aplicatiei MySMIS2014 sunt publicate pe site-urile https://2014.mysmis.ro si http://www.fonduri-ue.ro/.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.