AM POC lanseaza apelul Consolidarea si asigurarea interoperabilitatii sistemelor IT dedicate serviciilor de e-guvernare

pndr-ghid-nereguli.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Competitivitate din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene lanseaza Ghidul Solicitantului Consolidarea si asigurarea interoperabilitatii sistemelor informatice dedicate serviciilor de e-guvernare tip 2.0 centrate pe evenimente din viata cetatenilor si intreprinderilor, dezvoltarea cloud computing guvernamental si a comunicarii media sociale, a Open Data si Big Data – SECTIUNEA E-GUVERNARE – EVENIMENTE DE VIATA, aprobat prin Ordinul ministrului delegat pentru fonduri europene nr. 1950/29.01.2018 si apelul de proiecte de tip non-competitiv, cu depunere continua pana la epuizarea bugetului alocat.

In cadrul acestui apel, se va finanta un proiect care vizeaza cresterea transparentei si interactiunii ONRC cu cetatenii, precum si imbunatatirea eficientei interne prin cresterea nivelului de sofisticare a serviciilor existente.

Prezentul apel de proiecte, aferent Axei Prioritare 2 a Programului Operational Competitivitate, are un buget alocat de 138.322.266 lei (contributia UE si contributia nationala).

Sistemul informatic MySMIS 2014+ se va deschide in data de 06.02.2018, ora 09.00, urmand a se inchide la epuizarea bugetului alocat.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.