AM POCU: evaluare in cadrul apelului “Consolidarea capacitatii intreprinderilor de economie sociala – Sprijin pentru infiintarea de intreprinderi sociale”

startup-uri-din-Romania.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene publica “Lista intermediara nr. 1 a proiectelor respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii”, avand in vedere ca procesul de evaluare aferent cererilor de finantare depuse in cadrul apelului POCU/449/4/16/ Consolidarea capacitatii intreprinderilor de economie sociala de a functiona intr-o maniera auto-sustenabila – “Sprijin pentru infiintarea de intreprinderi sociale” se realizeaza in mod continuu.

Incepand cu data de 12.12.2018, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in aceasta etapa vor primi, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, notificarea privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii si grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in sistemul MySMIS 2014+ in termenul precizat in cadrul notificarii privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”. De asemenea, avand in vedere desfasurarea procesului de evaluare in mod continuu, solicitantii care transmit cereri de finantare in cadrul apelului POCU/449/4/16/ Consolidarea capacitatii intreprinderilor de economie sociala de a functiona intr-o maniera auto-sustenabila – „Sprijin pentru infiintarea de intreprinderi sociale”, sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ in vederea identificarii informatiilor privind stadiul evaluarii cererilor de finantare depuse (clarificari CAE, notificari etapa CAE respinse, solicitari de clarificari etapa ETF, notificari etapa ETF admise/respinse).

In cazul in care cererea de finantare necesita clarificari, solicitantul va fi informat prin sistemul informatic MySMIS si trebuie sa raspunda punctual, in termenul precizat in cadrul scrisorii de clarificare, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”. Pentru fiecare etapa de evaluare, respectiv etapa conformitate administrativa si eligibilitate si etapa de verificare tehnica si financiara, se poate solicita un singur set de clarificari.

In cazul in care cererea de finantare este respinsa, solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii de finantare respinse, o singura data, pentru fiecare etapa, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”.

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman va publica periodic liste intermediare privind proiectele respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii si in etapa de verificare tehnica si financiara.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.