AM POCU: lista intermediara a cererilor de finantare aprobate pentru apelul POCU/400/4/2/ Reducerea numarului de comunitati marginalizate (non -roma) aflate in risc de saracie si excluziune sociala

lista.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman 2014–2020 publica lista intermediara a cererilor de finantare aprobate, in etapa de evaluare tehnica si financiara, pentru apelul de proiecte POCU/400/4/2/Reducerea numarului de comunitati marginalizate (non -roma) aflate in risc de saracie si excluziune sociala, prin implementarea de masuri integrate – Dezvoltare Locala Integrata (DLI 360) in comunitatile marginalizate din teritoriul ITI Delta Dunarii.

Incepand cu data de 01.02.2019, solicitantii vor fi informati, prin sistemul informatic MySMIS 2014+ cu privire la rezultatul evaluarii tehnice si financiare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in MySMIS 2014+ in termenul precizat in cadrul scrisorii de informare, potrivit pasilor descrisi in documentul “Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS 2014+”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.