AM POCU publica “Lista intermediara nr. 5 a proiectelor respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii” in cadrul apelului POCU/449/4/16

lista.jpg

Avand in vedere ca procesul de evaluare aferent cererilor de finantare depuse in cadrul apelului POCU/449/4/16/ Consolidarea capacitatii intreprinderilor de economie sociala de a functiona intr-o maniera auto-sustenabila – “Sprijin pentru infiintarea de intreprinderi sociale” se realizeaza in mod continuu, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman publica “Lista intermediara nr. 5 a proiectelor respinse in etapa de verificare a conformitatii administrative si eligibilitatii”.

Incepand cu data de 11.01.2019, solicitantii ale caror cereri de finantare au fost respinse in aceasta etapa au primit, prin sistemul electronic MySMIS 2014+, Notificare privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii si grilele de evaluare.

Solicitantul poate contesta rezultatul evaluarii cererii lui de finantare o singura data pentru fiecare etapa. Contestatiile se vor depune de solicitant in sistemul MySMIS 2014+ in termenul precizat in cadrul notificarii privind rezultatul verificarii conformitatii administrative si eligibilitatii, potrivit pasilor descrisi in documentul “Modalitatea de depunere a contestatiei in sistemul informatic MySMIS”.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.