AM POCU publica Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020

Manualul-beneficiarului-POCU-Resize.png

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman, din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, anunta publicarea unei noi editii a Manualului Beneficiarului.

Documentul, care contine 80 pagini si 21 anexe, este dedicat sprijinirii beneficiarilor de proiecte finantate prin Programul Operational Capital Uman (POCU) 2014-2020, avand o prezentare concisa, la obiect, prietenoasa.

Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020 ofera informatii practice cu privire la implementarea proiectelor, monitorizarea si raportarea fata de Autoritatea de Management/Organisme Intermediare Regionale/Organisme Intermediare, perioada de sustenabilitate, formatul cererilor de rambursare/rapoartelor de monitorizare, termenele de transmitere a acestora catre AM/OIR/OI POCU, informatii referitoare la modificarea contractului de finantare etc.

Fata de editia anterioara, Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020 a fost completat cu rubrici noi si liste sumative de verificare. In plus, anumite informatii care prezinta fluxuri, scheme, etape etc. sunt prezentate in forma grafica, mai usor de urmarit si inteles.

Orice sugestie de imbunatatire a informatiilor cuprinse in Manualul Beneficiarului POCU 2014-2020 poate fi comunicata la adresa de e-mail [email protected]

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.