AM POCU: solicitari de clarificare pentru proiectele POCU/400/4/2 – Reducerea numarului de comunitati marginalizate

ghid-pop.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca incepand cu data de 30.10.2018 vor primi, prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificare de la Comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/400/4/2/ Reducerea numarului de comunitati marginalizate (non -roma) aflate in risc de saracie si excluziune sociala, prin implementarea de masuri integrate, pentru etapa de verificare a conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda punctual, in termen de 3 zile lucratoare la solicitarile primite, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari atunci cand evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru verificarea conformitatii administrative si a eligibilitatii.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.