AM POCU: Solicitari de clarificari pentru apelul de proiecte POCU/91/4/8/ – Etapa de evaluare tehnica si financiara

ghid-pop.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman informeaza solicitantii ca, in data de 31 August 2017, vor primi prin sistemul informatic MySMIS 2014+, solicitari de clarificari de la comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte: POCU/91/4/8/imbunatatirea nivelului de competente al profesionistilor din sectorul medical – ”Formarea personalului implicat in implementarea programelor prioritare de sanatate”.

Solicitantii sunt rugati sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda punctual, in termen de 3 zile lucratoare, la solicitarile primite, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Conditii Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari, atunci când evaluatorul considera ca o informatie lipseste sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru etapa de evaluare tehnico-financiara.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.