AM POCU transmite solicitari de clarificari pentru proiectele depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/308/4/9

proiecte-europene.jpg

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capital Uman informeaza solicitanții ca, incepand cu data de 27 aprilie 2018, vor primi prin sistemul informatic mySMIS 2014+ solicitari de clarificari pentru etapa de verificare tehnica si financiara de la comisia de evaluare a proiectelor depuse in cadrul apelului de proiecte POCU/308/4/9/Cresterea numarului de persoane care beneficiaza de programe de sanatate si de servicii orientate catre prevenție, depistare precoce (screening), diagnostic si tratament precoce pentru principalele patologii.

Solicitanții sunt rugați sa verifice periodic contul MySMIS 2014+ si sa raspunda punctual, in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii solicitarilor de clarificari, potrivit pasilor descrisi in documentul „Modalitatea de utilizare a mecanismului de clarificare POCU”.

In conformitate cu prevederile Ghidurilor Solicitantului – Condiții Specifice, Comisia de evaluare cere solicitantului clarificari, atunci cand evaluatorul considera ca o informaţie lipseşte sau nu este suficient de clara. Se poate solicita un singur set de clarificari pentru etapa de verificare tehnica si financiara.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.