Au mai ramas 2 luni pana la Bootcampul Afaceri.ro Beijing-Tibet 2018

Tibet-1.jpg

In aceasta vara, programul de misiuni economice Afaceri.ro ne propune un nou tip de eveniment special: bootcamp pentru antreprenori in Bejing-Tibet in perioada 20 iunie – 4 iulie.

Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gandite sa imbine educatia cu explorarea si sa scoata intalnirile de tip training, ateliere de lucru si networking din zona de confort traditionala, ducandu-le la mii de kilometri departare, in zone cu adevarat unice in lume.

Astfel, in perioada 20 iunie – 4 iulie, o delegatie de lideri, antreprenori, intraprenori si calatori curajosi se vor imbarca intr-o aventura spirituala unica, avand destinatia: Beijing, Lhasa si Kathmandu. Pe langa vizitarea unor celebre obiective de pe traseu, o calatorie cu trenul Trans-Tibetan si chiar un popas la Tabara de Baza Everest, participantii vor avea parte si de cursuri axate pe afaceri si spiritualitate, concentrate in special pe gestiunea timpului, energiei si stresului prin tehnicile mindfulness; prezenta sau concentrarea totala si relaxata “aici si acum”; comunicarea cu sine si cu altii.

“In afara de participarea la programul de pregatire antreprenoriala si spirituala, Tibetul ofera privelisti extraordinare, cu atat mai mult cu cat gazduieste muntii cei mai inalti din lume. Tibetul este considerat un loc misterios chiar si de chinezi, insa localnicii sunt foarte primitori datorita obligatiilor religioase, dar si a numarului mic de turisti straini. Pentru persoanele care cauta sa-si depaseasca limitele, Tibetul ofera un mediu curat, perfect pentru miscare in aer liber dusa la un alt nivel. Acest program are si o latura spirituala, foarte multi oameni vin in Tibet pentru a-si curata sufletul si a se indeparta de viata moderna, fiind miscati de evlavia si dedicarea localnicilor.” afirma Marius Alexa – coordonatorul expeditiei.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate sa acceseze pagina oficiala – http://www.afaceri.ro – sau sa contacteze organizatorii la [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top