AM POIM lanseaza apelul de proiecte pentru evaluarea si monitorizarea calitatii aerului la nivel national

ghid-consultare.jpg

Ministerul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, anunta publicarea Ordinului ministrului fondurilor europene nr. 66/17.01.2019 pentru aprobarea Ghidului Solicitantului – conditii specifice de accesare a fondurilor pentru evaluarea si monitorizarea calitatii aerului la nivel national, Obiectivul Specific 4.2 “Cresterea nivelului de evaluare si monitorizare a calitatii aerului la nivel national”.

Apelul de proiecte aferent prezentului ghid este apel de proiecte pe baza de lista de proiecte prioritare sau preidentificate si se lanseaza incepând cu data de 21.01.2019, ora 12:00.

Finantarea proiectelor in cadrul Obiectivul Specific 4.2 “Cresterea nivelului de evaluare si monitorizare a calitatii aerului la nivel national” vizeaza imbunatatirea sistemului national de evaluare si monitorizare a calitatii aerului, prin monitorizarea adecvata a calitatii aerului la nivelul autoritatilor responsabile de politica publica in domeniu, imbunatatirea capacitatii de prognoza pe termen scurt si mediu si crearea premiselor pentru comunicare si protejarea populatiei.

Bugetul total alocat acestor investitii este de cca.15,3 mil.euro.

Pentru vizualizarea Ordinului nr. 66/17.01.2019, in care este prevazut ca anexa Ghidul solicitantului cu anexele aferente, accesati link-urile de mai jos.

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.