AM POSCCE: Clarificari cu privire la Declaratia notariala de integritate

adeverinte.jpg

POSCCECa urmare a numeroaselor solicitari de clarificari cu privire la Declaratia notariala de integritate aferenta cererilor de finantare depuse spre a fi evaluate, Autoritatea de Managment pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice precizeaza urmatoarele:

1. Incepand cu data de 15.02.2013 a intrat in vigoare Instructiunea AM POS CCE nr. 281444/12.02.2013, privind declaratiile notariale de integritate pentru proiectele aferente POS CCE 2007–2013.

2. Conform art. (1) Declaratia notariala de integritate aferenta cererilor de finantare spre a fi evaluate, depusa odata cu cererea de finantare si valabila pentru toate etapele procesului de aprobare: depunere, evaluare, selectie, aprobare/respingere, solutionare contestatii si contractare pentru proiectele depuse spre a fi finantate din POS CCE 2007–2013.

3. Instructiunea AM POS CCE nu se aplica retroactiv, aceasta fiind valabila doar pentru activitatile ulterioare (rambursare/ prefinantare/ vizite de control etc.).

4. In cazul in care un proiect aflat in evaluare va fi eligibil pentru finantare si se vor solicita documentele pentru contractare, este posibil sa se solicite aceasta declaratie completata, semnata si transmisa odata cu documentele necesare pentru etapa de contractare.

Sursa: AM POSCCE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.