Noi linii de finantare deschise prin Programul Operational Pescuit

pescari.jpg

pescariDirectia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta lansarea sesiunilor deschise de primire cereri de finantare pentru urmatoarele masuri/actiuni/operatiuni, pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform masurilor din cadrul Programului Operational pentru Pescuit:

  1. Masura 2.1: Acvacultura – Actiunea 4 “Masuri pentru mediul acvatic” – Operatiunea 1 “Protectia mediului”, avand alocata pentru aceasta sesiune suma de 2.500.000 euro;

  2. Masura 2.1: Acvacultura – Actiunea 4 “Masuri pentru mediul acvatic” – Operatiunea 2 “Trecerea la acvacultura ecologica”, avand alocata pentru aceasta sesiune suma de 2.500.000 euro.

  3. Masura 2.1: Acvacultura – Actiunea 4 “Masuri pentru mediul acvatic” – Operatiunea 3 “Acvacultura durabila in situri Natura 2000”, avand alocata pentru aceasta sesiune suma de 2.500.000 euro;

  4. Masura 3.1: Actiuni colective – Actiunea “Crearea si restructurarea organizatiilor de producatori”, avand alocata pentru aceasta sesiune suma de 1.000.000 euro;

  5. Masura 3.3: Porturi de pescuit, locuri de debarcare si adaposturi – Actiunea 1: “Investitii in porturi de pescuit existente”, avand alocata pentru aceasta sesiune suma de 10.000.000 euro.

Depunerea proiectelor se va face la sediile Compartimentelor Regionale, in intervalul 8.30-16.30, pana in data de 10.12.2013 – pentru operatiunile de la punctul 1 si 2 – respectiv pana la 29.11.2013 – pentru operatiunile de la punctele 1,2 si 3.

Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate in cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecarei masuri/actiuni/operatiuni.

In cazul masurilor ce implica evaluarea tehnica si financiara, pentru a fi selectat pentru finantare proiectul trebuie sa obtina punctajul minim prevazut pentru fiecare masura, conform Ghidului Solicitantului.

DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Sursa: AM POP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.