AM POSCCE: Proiectele depuse in cadrul operatiunii “Investitii Mici” au fost predate institutiilor responsabile cu evaluarea acestora

evaluare_proiecte.jpg

evaluare_proiecteIn baza HG nr. 47/2013 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei si a Ordinului Ministrului Economiei nr. 89/2013, in vederea preluarii de catre Agentiile de Dezvoltare Regionala (ADR) a atributiilor delegate de OI IMM pentru POS CCE, s-a decis ca evaluarea proiectelor depuse de intreprinderile mici si mijlocii in cadrul Apelului 4 Sprijin financiar cu valoare de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii sa fie efectuata cu celeritate de ADR-uri.

Ca urmare, anuntam toti solicitantii acestui apel ca in perioada 25-29 martie a.c. proiectele depuse in cadrul operatiunii 1.1.1 A2 Sprijin financiar de pana la 1.065.000 lei pentru investitii in intreprinderile mici si mijlocii Apel de proiecte 4 au fost predate institutiilor responsabile cu evaluarea acestora.

Mentionam totodata ca pentru asigurarea obiectivitatii evaluarii, proiectele au fost repartizate in alte regiuni, decat cea de implementare.

Documente anexate:

Lista proiectelor si institutiilor responsabile (PDF)
Datele de contact (PDF)

Sursa: AM POSCCE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.