AM POSDRU: Clarificari privind Instructiunea nr. 63, Modulul Experti din sistemul informatic ActionWeb

carnet1.jpg

carnetAM POSDRU a publicat clarificari privind Instructiunea nr. 63, Modulul Experti din sistemul informatic ActionWeb:

1. Se prelungeste termenul de introducere a datelor in Modulul Experti pana in data de 28.02.3013, pentru cererile deja inregistrate la AM/OIR POSDRU.

2. Mentionam ca actualizarea acestui modul este un proces continuu, pentru cererile care urmeaza sa fie inregistrate la AM/OIR POSDRU.

Exemplu: Daca depuneti o cerere de rambursare in data de 20 martie 2013, pana la data respectiva trebuie sa fie introduse datele expertilor in ActionWeb.

3. Pentru expertii implicati in derularea proiectului – care nu au cetatenia romana, NU se vor completa datele respective, urmand ca la depunerea cererii de rambursare, beneficiarul sa completeze in plus fata de documentele depuse in conformitate cu prevederile Instructiunii nr. 62 si Lista de experti care nu au cetatenia romana implicati in derularea proiectului, document care sa cuprinda date similare cerute pentru expertii cu cetatenie romana.

4. Pentru activitatile prelungite prin notificari sau cele nou introduse prin acte aditionale aferente contractelor de finantare, beneficiarii vor bifa activitatile ce se regasesc in graficul initial intrucat sistemul nu permite introducerea de noi activitati. Beneficiarii vor prezenta la rambursare o nota prin care vor mentiona activitatea ce nu s-a regasit in sistemul ActionWeb.

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.