AM POSDRU retrage temporar Registrul unic al cererilor de rambursare, de restituire a TVA si al cererilor de prefinantare

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) a decis retragerea temporara, de pe site-ul www.fseromania.ro a Registrului unic al cererilor de rambursare, de restituire a TVA si al cererilor de prefinantare. Aceasta decizie a fost luata in urma publicarii instructiunii 61/26.06.2012, conform careia Autoritatea de Management va efectua platile catre beneficiari in urmatoarele conditii:

  • Daca este prima cerere de rambursare aferenta proiectului respectiv;
  • Daca este o cerere de rambursare finala;
  • Daca gradul de risc asociat proiectului, pe baza caruia au fost efectuate verificarile respectivei cereri este C.

Registrul unic al cererilor de rambursare, de restituire a TVA si al cererilor de prefinantare urmeaza sa fie actualizat conform noii instructiuni. Pana la republicarea Registrului, site-ul va gazdui o sectiune speciala in care vor fi publicate platile facute cu respectarea prevederilor instructiunii 61/26.06.2012.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: telefon +40 21 315 02 14 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Sursa: AM POSDRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.