AM POST: Modificari la Ghidul Solicitantului pentru DMI 2.4 “Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de transport aerian”

avion.jpg

avionAutoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial “Transport” 2007 – 2013 (AM POST) lanseaza a doua versiune a Ghidului Solicitantului pentru Domeniul Major de Interventie (DMI) 2.4“Modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de transport aerian”.

Ghidul mentionat se adreseaza finantarii investitiilor din cadrul POS-T, Axa Prioritara 2, DMI 2.4, prioritizate conform Studiului Jaspers desfasurat in perioada martie-octombrie 2013, respectiv proiectelor de lucrari de constructie, modernizare sau dezvoltare a infrastructurii de transport aerian promovate de administratiile aeroportuare ale aeroporturilor de categoria D din Romania, respectiv ale Regiei Autonome Aeroportul Iasi, Regiei Autonome Aeroportul Oradea si Regiei Autonome Aeroportul Craiova.

Cererea de proiecte se deschide pentru suma ramasa necontractata aferenta DMI 2.4, a carui alocare totala este de 108.542.708 Euro, avand ca sursa de finantare Fondul European pentru Dezvoltare Regionala 92.261.301 Euro si fonduri publice nationale 16.281.407 Euro.

Conditiile de eligibilitate aferente beneficiarilor si proiectelor in cadrul cererilor de finantare sunt evidentiate la capitolul II din prezentul Ghid.

In cadrul prezentei cererii de proiecte cu depunere continua se vor depune cererile de finantare la AM POST pana la data de 31.12.2013.

Acest Ghid nu are valoare de act normativ si nu exonereaza solicitantii de respectarea legislatiei in vigoare la nivel national si european.

In caz de contradictie intre prevederile Ghidului Solicitantului si prevederile legislatiei in vigoare, acestea din urma prevaleaza.

Sursa: AM POS Transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.