AMCOR: 14 firme de consultanta in management au parcurs procedura de Atestare/Reatestare

AMCOR_atestare.jpg

AMCOR_atestareAsociatia Consultantilor in Management din Romania a organizat  in perioada 18 – 19 martie 2014 o noua sesiune de atestare/reatestare nationala. Sesiunea s-a desfasurat la sediul Asociatiei, din Bucuresti.

AMCOR este singura asociatie profesionala a firmelor de consultanta din Romania care deruleaza, de mai bine de 10 ani, o procedura de atestare profesionala a entitatilor juridice membre. Procedura de atestare/reatestare este organizata dupa modelul promovat la nivelul pietei europene de consultanta si are ca obiectiv dezvoltarea profesionalismului pe piata din Romania. Modelul de atestare (creat dupa standardele Federatiei Europene a Asociatiilor din Consultanta) este unul riguros, construit pe trei paliere: cel al eticii, cel al logisticii si cel al know-how-ului detinut de firma candidata. Aceasta sesiune de atestare/reatestare se adreseaza exclusiv membrilor AMCOR si reprezinta un mijloc prin care asociatia le ofera membrilor sai valoarea adaugata necesara pentru a face o diferenta in consolidarea pietei emergente din Romania.

In urma sesiunii de atestare din perioada 18 – 19 martie, 14 firme de consultanta au indeplinit conditiile optime de profesionalism, etica si experienta pentru a activa pe piata de consultanta: GCI Management & Advisory (reatestare), Professional Management Solutions (reatestare), Becker Consult (atestare), Eurotop Consulting (reatestare), Eunitas Consulting (atestare), Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Brasov (atestare), TSI Consultanta si Training (atestare), Bragau Florin Consulting&Management (atestare), Libra Quality Consult (reatestare), Concept Consulting (reatestare), Romair Consulting (reatestare), Hygia Consult (atestare), Spiral Consulting (reatestare), Sineqva (atestare).

Sesiunile de atestare/reatestare nationala organizate de AMCOR contribuie la dezvoltarea unui climat profesional si etic pe piata de consultanta in management din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.