AMCOR lanseaza cercetarea on-line “Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2013-2014”

market_researchAMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) realizeaza in perioada 13 decembrie 2013 – 1 februarie 2014 cercetarea on-line cu privire la “Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2013-2014”.

Va invitam sa sprijiniti aceasta initiativa prin completarea chestionarului disponibil la adresa http://www.kestionare.ro/k/k.aspx?k=6185

Completarea sa dureaza cel mult 8 minute.

Avand in vedere ca intrebarile presupun cunoasterea per ansamblu a activitatilor firmelor, recomandam ca respondentii sa detina in cadrul companiei o pozitie care sa le permita cunoasterea intregii activitati (servicii oferite, clienti, consultanti interni, proiecte de consultanta etc.) si a strategiei firmei.

Cercetarea intreprinsa de AMCOR se inscrie in demersul Asociatiei de a oferi o imagine globala asupra situatiei actuale din piata si asupra tendintelor resimtite. In acest sens vom invita cat mai multe firme de consultanta (membre si nemembre AMCOR) sa participe la cercetare.

AMCOR a realizat pana in prezent sase studii cu privire la piata de consultanta in management din Romania, ilustrand evolutia pietei in perioadele 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013 precum si un studiu al pietei de consultanta din perspectiva organizatiilor client publicat in luna noiembrie 2011. Studiile realizate au fost postate pe site-ul AMCOR si transmise respondentilor.

Studiul “Piata de consultanta in management in perioada 2012-2013” poate fi accesat pe site-ul AMCOR la rubrica Materiale Profesionale.

Despre AMCOR

AMCOR este singura asociatie romana membru deplin al FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta in Management, si al ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

Misiunea AMCOR este de a aduce valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta in management din Romania.

Apartenenta la AMCOR este o dovada de responsabilitate sociala fata de mediul in care iti derulezi business-ul; este totodata o dovada a increderii in capacitatea organismelor profesionale si a societatii civile de a influenta, in mod pozitiv, o piata si un sector economic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.