AMCOR: Sesiune certificare internationala CMC, 3 noiembrie

curs-manager-proiect-fonduri-structurale.jpg

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) organizeaza pe data de 3 noiembrie 2016 o noua sesiune de certificare si recertificare internationala CMC.

CMC este standardul de calitate in consultanta recunoscut global in 47 de tari, inclusiv cele mai mari piete: SUA, UK, Germania, China, Japonia, Australia dar si in cea mai mare parte a tarilor din UE. Mai exact, titlul de CMC este recunoscut in toate tarile a caror institute nationale de consultanta sunt membre ICMCI, International Council of Management Consultants Institutes (www.icmci.com).

AMCOR este, incepand cu anul 2002, singura organizatie din Romania abilitata de ICMCI sa acorde titlul de CMC – Certified Management Consultant, consultantilor in management.

Spre deosebire de sesiunile anterioare, incepand din acest an, persoanele care nu au mai participat pana acum la sesiunile de certificare CMC vor parcurge o etapa de precalificare care presupune trimiterea unui CV si a unei sinteze a 3 proiecte importante pana pe data de 3 octombrie 2016 la adresa de e-mail [email protected]

Consultantii care vor participa la recertificare nu vor parcurge aceasta etapa de precalificare, fiind invitati sa completeze si sa trimita direct dosarele de recertificare CMC pana pe data de 27 octombrie 2016. Va rugam sa respectati aceste date pentru ca membrii comisiei de certificare CMC sa aiba timpul necesar pentru verificarea dosarelor.

Detalii suplimentare privind planificarea interviurilor vor fi transmise in timp util tuturor participantilor.

Taxe de participare sesiune CMC:

  • Certificare CMC – 300 euro
  • Recertificare CMC – 200 euro

Mai multe detalii privind procedura de certificare/recertificare CMC puteti regasi pe site-ul Asociatiei, www.amcor.ro, la rubrica ”Certificare internationala”.

Certificatul CMC este valabil pentru o perioada de 3 ani.

Sursa: AMCOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.