Amendament program Tineret in Actiune

nota1.jpg

Pentru runda 1 octombrie 2012, 60 de proiecte se afla pe lista de rezerva urmand a fi aprobate cu conditia acceptarii unui amendament din partea Comisiei Europene pentru a transfera sume din bugetul altor actiuni in cel de 1.2 Initiative ale tinerilor si 4.3 Formare si retele.

Vestea buna este aceea ca am fost informati printr-o comunicare pe e-mail de faptul ca amendamentul a fost aprobat, ceea ce inseamna ca si aceste 60 de proiecte vor fi aprobate. Vestea mai putin buna este aceea, formal, acestea au inca statut de rezerva in lipsa unei informari oficiale.

Pentru a salva din timpul necesar procedurilor in momentul in care vom primi informarea oficiala se vor trimite contractele si pentru aceste proiecte in cursul acestor zile astfel incat ele sa fie deja in agentie si sa poate fi procesate cat mai rapid cu putinta. In acest fel ele vor putea fi semnate de catre AN de indata ce aprobarea amendamentului va fi oficiala astfel incat plata pentru transa intai sa se realizeze cat mai rapid.

Sursa: Tinact.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.