CEC Bank are mai multi bani pentru Prima Casa

CEC Bank a obtinut o noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4. Cresterea consta in 20 de milioane de euro, bani la care clientii pot apela pentru achizitionarea sau construirea unei locuinte.

Prin aceasta noua majorare a plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4, CEC Bank continua sa puna la dispozitia clientilor sai una dintre cele mai bune oferte existente pe piata. Accesand creditul Prima Casa de la CEC Bank, clientii nostri beneficiaza de dobanzi atractive atat in lei, cat si in euro, fara comisioane din partea Bancii“, a declarat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Durata maxima de finantare a unui credit prin programul Prima Casa 4 de la CEC Bank este de 30 de ani, iar perioada de gratie este stabilita in functie de perioada de creditare si nu sunt percepute comisioane din partea bancii. In primele trei luni, clientii pot utiliza serviciul Internet Banking gratuit si pot vizualiza situatia creditului,  putand totodata efectua operatiuni curent.

Sursa: Ziarul de Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.