Anul 2010…

A inceput 2010 un an nou, in care dupa o perioada extrem de tulbure, sper sa se concretizeze proiectele care fiecare antreprenor sau angajat le-a avut in sertar, Mai cred inca ca anul acesta va incepe sa functioneze aceasta relatie angajat-angajator. Vedem cu toti ca perioada care a trecut, anul 2009, a fost un dus rece pentru fiecare si mai ales pentru aceasta relatie. Angajatori cred ca au avut mult de suferit, mai ales ca s-au vazut in imposibilitatea de a dezvolta cu pasi repezi ceea ce aveau in portofoliul lor de investitii.

Vedem cu toti ca anul 2010 a  debutat sub auspicii destul de grele pentru fiecare parte a baricadei. Zic baricada ca inca mai cred ca va veni vremea cand aceasta discrepanta creata intre cele doua forte va incepe sa se dilueze, si fiecare sa poarte acel respect pe care l-au purtat inainte si mai ales in perioada creata de aceast episod numit criza.

Criza economica este inteleasa de fiecare asa cum s-a priceput si cum a fost informat pe canalele de media. Nu exista in interiorul organizatie un program sau proiect care sa poata fi pus in aplicare contra acestui bumerang numit criza. Fiecare a inteles ca odata cu acest fenomen trebuiesc dati afara persoanele muncitoare, pentru a reduce costurile, cheltuielile. La nivelul micro ar fi trebuit sa existe planuri si simulari de reducere a peirderilor materiale, a resurselor de timp, de alocare a acestor resurse, de prevenire a pirderilor, monitorizarea tuturor activitatilor, s.a.

Nu am citit sau auzit de asemenea lucruri, iar cei cu care am discutat se vad increzatori ca anul acesta va incepe sa se revigoreze activitatile lor.

Am sa revenin cu mai multe impresi despre criza intr-un material viitor, referitor la cum a vazut un om de afaceri italian aceasta criza in  tara noastra.

Andrei Victor, 16/01/2010

About Victor Andrei

Sunt absolvent de invatamant superior de lunga durata in cadrul UPB, promotia 1995, la facultatea Stiinta si Ingineria Materialelor, licentiat in domeniul Turnarii metalelor. Am studii de master in cadrul UPB, SNSPA Bucuresti masterul Managementul Proiectelor cu finantae europeana, iar in cadrul ASE Bucuresti masterul Managementul Riscului in Afaceri Internationale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.