Anunt de consultare a pietei in vederea implementarii unui proiect informatic

proiecte-PNDR.jpg

Serviciul Coordonare SMIS din cadrul Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) a lansat un anunt de consultare a pietei pentru “Evaluarea initiala a mecanismelor SCSMIS in vederea realizarii premiselor dezvoltarii si implementarii Sistemului de Management al Securitatii Informatiei prin intermediul alinierii la standardele ISO 27001, ISO 27002, precum si la cadrul de referinta COBIT”.

Scopul anuntului este ca organizatiile cu expertiza relevanta sa ofere informatii pentru stabilirea unei valori a serviciilor descrise in caietul de sarcini disponibil online (pe site-ul e-licitatie.ro, anuntul de consultare a pietei numar MC0011933), respectiv propuneri de imbunatatire ale cerintelor minime, in vederea elaborarii documentatiei de atribuire a viitoarei achizitii publice.

Propunerile se pot transmite pana la data limita de consultare, respectiv 5 februarie 2018, prin depunere la registratura MDRAPFE (Bucuresti Sector 5 Bd. Libertatii nr. 16, Program Luni-Joi 8:30-17:00, Vineri 8:30-14:30) sau pe e-mail, la adresa [email protected]

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.