Anunt privind deschiderea apelului de selectie a proiectelor pentru masura 4.2/6A – Incurajarea micilor intreprinzatori rurali

proiecte-PNDR.jpg

Asociatia Grupul de Actiune Locala „Stejarii Argintii” anunta lansarea in perioada 12 aprilie – 14 mai 2018 a apelului de selectie pentru depunerea Cererilor de Finantare pentru Masura 4.2/6A – incurajarea micilor intreprinzatori rurali din Strategia de Dezvoltare locala a Asociatiei GAL „Stejarii Argintii” 2014-2020.

Beneficiarii eligibili (directi) pentru sprijinul acordat prin Masura 4.2/6A sunt:

  • Micro‐intreprinderi si intreprinderi neagricole mici existente si nou-infiinţate (start-ups) din teritoriul GAL;
  • Fermieri sau membrii unor gospodarii agricole care isi diversifica activitatea de baza agricola prin dezvoltarea unei activitati non-agricole in zona rurala in cadrul intreprinderii deja existente incadrabile in microintreprinderi si intreprinderi mici, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate.

Beneficiarii indirecti:

  • Persoanele pentru care se creeaza locuri de munca;
  • Populatia care va beneficia de diversitatea si calitatea crescuta a serviciilor/produselor.

Solicitantul trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate şi eligibilitate mentionate in Ghidul Solicitantului aferent acestei masuri.

Teritoriul Asociatiei Grupul de Actiune Locala STEJARII ARGINTII acopera urmatoarele unitati administrative-teritoriale: 6 comune din judetul Iasi: Miroslava, Letcani, Dumesti, Popesti, Madârjac, Horlesti.

Fondurile disponibile pentru Masura 4.2 – incurajarea micilor intreprinzatori rurali sunt de 83.645,77 EURO.

Fonduri disponibile pentru aceasta sesiune 83.645,77 EURO.

Intensitatea sprijinului, conform prevederilor din fisa masurii SDL, aprobata de MADR si a Ghidului solicitantului M4.2/6A, va fi de 90% din valoarea elibigibila a investitiei. in cazul transporturilor plafonul maxim al sprijinului nerambursabil este de 100.000 euro/beneficiar pe 3 ani fiscali.

Valoarea eligibila a unui proiect: poate fi cuprinsa intre min. 10.000,00 EURO si max. 83.645,77 EURO.

Modelul de Cerere de Finantare pe care trebuie sa-l foloseasca solicitantii (versiune editabila), este publicat pe site-ul www.galstejariiargintii.ro.

Data limita de depunere a proiectelor: 14.05.2018

Locul si intervalul orar in care se pot depune proiecte: sediul GAL STEJARII ARGINTII din incinta Primariei Miroslava, sat Miroslava, comuna Miroslava, Judetul Iasi, de luni pâna joi, in intervalul orar 08:30 – 12:30 si vineri, in intervalul orar 10:30-12:30.

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului pe suport tiparit sau electronic la sediul GAL si disponibil pe site-ul www.stejariiargintii.ro.

Datele de contact unde solicitantii pot obtine informatii suplimentare: telefon 0332.401.108, e-mail: [email protected], adresa: incinta Primariei Miroslava, sat Miroslava, comuna Miroslava.

(P) Acest material este sponsorizat. Pentru promovarea pe acest site va rugam sa ne contactati pe contact!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.