Apariție Editorială – Economia Digitală și Managementul Riscurilor

aparitie_editoriala_web

Mi-am publicat teza de doctorat.
Lucrarea are o orientare teoretică (deși în cap.V mă axez pe zona practică), prin care se realizează o sinteză a procesului de management al riscului, așa cum este el privit de cele mai multe standarde și se propune un model nou de evaluare a riscului, respectiv un nou model de management al riscului.
Pe ici, pe colo se mai aduc îmbunătățiri modelelor de clasificare și identificare a riscului și se face o conexiune cu securitatea sistemelor informaționale sau cu sistemele informaționale de tip BI și GIS.

Cuprins:

  • Cap.1 Introducere
  • Cap.2 Managementul riscului: de la modelul clasic la un nou model în afacerile economiei digitale
  • Cap.3 Procesul de management al riscului
  • Cap.4 Particularităţi ale managementului riscului în economia digitală
  • Cap.5 Managementul riscului în România
  • Cap.6 Concluzii finale şi direcţii viitoare de cercetare

About Valentin Mazareanu

Valentin P. Mazăreanu, doctor în economie. Subiecte de interes: managementul riscului, securitatea informaţională, managementul proiectelor. Ocupaţii în prezent: project manager al www.managementul-riscurilor.ro, Co-Regional Director of PRMIA Bucharest Chapter, Director General al Paideia Consulting SRL Iasi, Expert IT în proiecte cu finanţare nerambursabilă. Studii: liceu militar, facultate de drept, master în Sisteme Informaţionale pentru Afaceri, studii doctorale în economie. Dezvoltare profesională: stagiu de cercetare în Franţa, Poitiers (subiect: managementul riscului); şcoală de vară în Finlanda, Jyvaskyla (subiect: managementul riscului, dreptul de proprietate intectuală, knowledge management); training internaţional Slovenia, Ljubljana (subiect: managementul proiectelor internaţionale); training naţional Romania, Iaşi (subiect: antreprenoriat, Analiză Tranzacţională, NLP, Comunicare şi Negociere).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.