Apel eDigiregion pentru concepte inovative – oportunitate pentru dezvoltare si comercializare

curs-gratuit-femei.jpg

Unitatea executiva pentru finantarea invatamantului superior, a cercetarii dezvoltarii si inovarii lanseaza un nou apel in cadrul eDigiregion pentru concepte inovative – oportunitate pentru dezvoltare si comercializare.

Se cauta concepte inovative din domeniul IT&C cu potential de aplicare si dezvoltare in sectorul Internet of Things (cu focus pe industrie si/sau agricultura 4.0).

Conceptul selectat va fi prezentat alaturi de cele ale altor trei echipe din Spania, Ungaria si Irlanda in cadrul conferintei internationale din 18-19 mai. Pe parcursul conferintei cele patru echipe vor participa la o serie de workshop-uri intensive in care vor avea sansa sa continue dezvoltarea conceptelor, cu sprijinul specialistilor la nivel european si regional, in cadrul unei structuri de suport creata pentru a raspunde cerintelor specifice ale fiecarei echipe (analiza de piata, dezvoltarea de produs, modele de business, finantare etc.).
 
Termenul limita pentru transmiterea aplicatiilor este joi, 7 aprilie 2016.

Criteriile de selectie si formularul de aplicatie  sunt disponibile AICI.

Persoana de contact: Elena SIMION – [email protected], +4021.307.19.59.

Sursa: UEFISCDI

One thought on “Apel eDigiregion pentru concepte inovative – oportunitate pentru dezvoltare si comercializare”

  1. dutu spermezan spune:

    Nu se poate face cumva, ca fiecare anunt important despre astfel de evenimente sa nu apara in ultimul moment? Ma refer la apeluri de proiecte, evenimente importante etc. Cum am putea sa fim instiintati si sa ne putem pregati inainte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.