Apel la voluntariat pentru adoptiicaini.ro

Buna, iti multumesc pentru interesul si dorinta de participare manifestata fata de proiectele pentru promovarea adoptiilorwww.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro si pentru www.protectiaanimalelor.org , proiecte realizate de Ecosemnal (ecosemnal.ro).

Facem apel la toti voluntarii si membrii interesati pentru a participa in perioada urmatoare, lunile august-septembrie, la cartografierea adaposturilor de caini din toata tara, filmarea lor si fotografierea fiecarui catel in parte pentru promovarea online.

  1. Daca ne poti ajuta cu localizarea adapostului de caini din zona ta sau altele pe care le cunosti te rog sa folosesti acest formular. http://www.adoptiicaini.ro/adauga-adapost/ (inclusiv baze de ecarisaj)
  2. Daca poti pariticipa la fotografierea cateilor sau filmarea adapostului din localitatea ta, chiar daca nu il cunosti (pentru ca te vom informa noi) te rog sa imi trimiti prin reply la acest email localitatea si numarul tau de telefon. Vom lua legatura cu alte persoane interesate din localitatea ta pentru a putea merge impreuna.

Al doilea obiectiv ca importanta pe care ni-l propunem este ocuparea unor pozitii cheie in motoarele de cautare (Google) pentru cuvinte de cautare folosite de cei care doresc sa cumpere un caine si oferirea alternativei de adoptie. Cautari ca “Ciobanesc german” “Adoptii ciobanesc german” “Imagini ciobanesc german” si alte rase de caini vor trebui sa duca vizitatorul spre o pagina in care cateii oferiti spre adoptie din rasa respectiva sa fie promovati impreuna cu adoptiile din adaposturi si bazele de ecarisaj.

Exemplu: Rasa de caini Affenpinscher pentru care am obtinut prima pozitie in Google si in care descriem rasa asa cum trebuie, incepand cu rezponsabilitatile si neajunsurile acesteia “Affenpinscher-ii sunt predispusi la displazii de sold si sufocare din cauza obturarii traheei.” si stimularea atentiei vizitatorului spre cateii oferiti spre adoptie. Aceasta pagina este doar un exemplu si inca nu arata asa cum ar trebui, va fi optimizata in perioada urmatoare pentru a realiza obiectivul expus anterior.

Iti solicitam ajutorul pentru realizarea descrierii pentru una din rasele de caini folosind ca ajutor internetul si traducerile. Daca iti poti lua un astfel de angajament te rog sa trimiti un reply pentru a-ti repartiza o rasa de caine impreuna cu alte indicatii necesare pentru compunerea descrierii.

Cu multumiri,

Ionut Parausanu

EcoSemnal
Contact: Ionut Parausanu
E-mail: [email protected]
Tel.  0727.769.509 /  0371.077.209  Fax. 0215.698.840
Yahoo Messenger: adoptiicainiro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.