APIA: au fost depuse in cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plata in anul 2017 un numar de 19.747 cereri

apia-motorina.jpg

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) – Centrul Judetean Iasi informeaza fermierii ca pana la acest moment au fost depuse in cadrul Campaniei de primire a cererilor unice de plata in anul 2017 un numar de 19.747 cereri, pentru o suprafata de 119.627 hectare.

Reamintim ca in conformitate cu art.1, lit.a) din Ordinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (OMADR) nr.18/03.02.2017 privind stabilirea modalitatii de coordonare a implementarii schemelor de plati directe si a Ajutoarelor Nationale Tranzitorii care se aplica in agricultura, la nivelul MADR si al APIA, cererile unice de plata aferente Campaniei 2017 se depun la sediile APIA judetene/locale, in intervalul 1 martie – 15 mai 2017.

Adresam rugamintea potentialiilor beneficiari ai sprijinului financiar sa respecte programarile realizate de institutia noastra, iar cei care nu au reusit sa se prezinte la data programata sa se prezinte cat mai repede la Centrul judetean/local APIA, avand in vedere faptul ca data limita este 15 mai.

Sprijinul financiar aferent Campaniei 2017 este finantat din Fondul European de Garantare Agricola (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR) si de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

Reamintim ca programul de lucru al Centrului Judetean Iasi este, in aceasta perioada, de la orele 08.00 la 16.30, inclusiv sambata si duminica.

Sursa: APIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.