ARC 2020 – European Agriculture and Rural Convention

ARC 2020 (European Agriculture and Rural Convention) a fost lansată recent, constituind o oportunitate pentru schimbul liber de idei, viziuni şi aşteptări privind viitorul agriculturii şi a spaţiului rural european, oferind totodată posibilitatea participanţilor de a-şi aduce contribuţia la viitoarele politici europene în domeniul agricol (PAC post 2013).

ARC 2020

ARC 2020

ARC 2020 beneficiază, în acest moment, de sprijinul unor organizaţii din domeniul agriculturii şi dezvoltării rurale precum Groupe de Bruges, Groupe PAC 2013, IFOAM EU Group, European Milk Board (EMB), Collectif Stratégies Alimentaires, European Public Health and Agriculture Consortium (EPHAC), European Rural Alliance (ERA), ECOVAST,PREPARE, precum şi de suportul DG Agri.

Obiectivul ARC 2020 este de a atinge un mesaj comun prin intermediul unei dezbateri deschise şi transparente cu societatea civilă şi de a oferi acest mesaj factorilor de decizie.

ARC 2020 încurajează dezbaterea şi crearea de “punţi de legătură” între o mare diversitate de idei şi interese pentru a ajunge la un compromise într-o lume dominată de factori decizionali din politică. ARC 2020 se oferă să modereze această dezbatere scoţând în evidenţă propunerile dumneavoastră şi cererile de schimbare/îmbunătăţire a Politicii Agricole Comune post 2013.

ARC 2020 Romania Working Group

ARC 2020 Romania Working Group

Invit pe această cale persoanele implicate în agricultură şi dezvoltare rurală în România (consultanţi ce lucrează pe PNDR, cercetători în agricultură/dezvoltare rurală, membrii ASAS & Acad. Română, membri ai GAL-urilor ce au luat fiinţă prin intermediul PNDR şi a asociaţiilor de producători etc.) să se alăture acestei iniţiative pentru a îşi aduce contribuţia la redactarea unei poziţii comune din partea grupului de lucru a României din cadrul ARC 2020 pentru PAC post 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.