ASE: Concurs de proiecte de inovatie in tehnologii informatice

it.jpg

Academia de Studii Economice (ASE) a lansat un concurs de proiecte de inovatie in tehnologii informatice. Concursul va fi urmat de un curs de formare pentru 3 tehnologii: Java, SAP ABAP si Business Inteligence (SAP BI).

Status: INACTIV
Depunere pana la: 29.10.2015
Premii: 18.000 euro

proiecteAcest concurs se va desfasura in doua etape: una formativa in care se vor prezenta notiunile de baza in ceea ce priveste programarea in limbajele ABAP si Java si elemente introductive de Business Inteligence cu ajutorul instrumentelor furnizate de SAP si una inovativa axata pe stimularea creativitatii in domeniul tehnologiilor informatice.

Etapa formativa consta in organizarea unui set de cursuri gratuite de programare SAP ABAP, Java si de SAP BI in perioada 02.11.2015-15.12.2015. Etapa se va finaliza cu cate un examen la fiecare tehnologie. Prezenta la cursuri nu este obligatorie dar este recomandata, iar participarea la a doua etapa este conditionata de prezenta la examen si acumularea a cel putin 50% din punctaj.

Etapa inovativa consta intr-un concurs de proiecte inovative pe tehnologii informatice si se va desfasura in perioada 15.01.2016-31.03.2016. Participantii la etapa inovativa a concursului trebuie sa fi obtinut cel putin 50% din punctaj la examenul din etapa formativa. Proiectele vor fi evaluate de catre o comisie din cadrul ASE care va desemna castigatorii concursului.

Premii

Valoarea totala a premiilor se ridica la aproximativ 18.000 EUR.

In urma concursului de proiecte inovative se vor acorda 12 biciclete si un autoturism electric marca Renault Twizy. Premiile vor fi acordate de catre o comisie din cadrul ASE insarcinata cu evaluarea proiectelor de inovatie.

Concursul este deschis tuturor studentilor ASE (nivel licenta, master sau doctorat).

Inscrierile se pot face pana pe data de 29.10.2015, orele 23.59, completand formularul de pe site-ul Concurs.crystal-system.ro si incarcand prin intermediul acestui formular un CV actualizat, in limba engleza sau limba romana.

Studentii vor fi organizati in grupe de cate 50-60 persoane iar orele de curs vor fi sustinute in timpul zilei si seara, cu o frecventa de 2 cursuri pe saptamana. Trainerii acestui curs vor fi persoane calificate din cadrul companiei Crystal System.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Sursa: Concurs.crystal-system.ro
Finantator: Academia de Studii Economice (ASE) / Crystal System

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.