Asociatia Grup de Actiune Locala “Valea Siretului” si-a prezentat proiectele de succes

DSC04264Miercuri, 27 mai 2015, incepand cu ora 11:00, la Caminul Cultural al Comunei Sabaoani, judetul Neamt, a avut loc o conferinta de presa a Asociatiei Grup de Actiune Locala “Valea Siretului”. Cu acest prilej, managerul GAL-ului, Magda Singer, a prezentat proiectele de succes ale asociatiei din cei doi ani de activitate.

La eveniment au luat parte personalitati importante din regiune, reprezentanti ai presei din zona Iasi si Neamt, membri ai altor GAL-uri cat si beneficiari ai proiectelor. Printre acestia s-au numarat: Gherasim Mimi – presedinte GAL Podisul de Nord al Birladului si Stoica Mihai – manager GAL Podisul de Nord al Birladului, Bogdan Mihaila, redactor in cadrul Ziarului de Roman cat si asistenti de proiecte din Iasi.

GAL Valea Siretului s-a format pe teritoriul a patru comune vecine din judetele Neamt – Sabaoani, Tamaseni, Doljesti si Iasi – Rachiteni. In perioada 2013-2015, au fost aprobate de catre Comisia Europeana 44 de proiecte (dintre care 23 contractate), valoarea acestora depasind suma de 2 milioane de euro.

Pentru urmatoarea perioada, GAL “Valea Siretului” are drept obiectiv implementarea unor proiecte ce urmaresc cresterea competitivitatii sectoarelor agricol si forestier, imbunatatirea mediului si a spatiului rural, cresterea calitatii vietii si diversificarea activitatilor economice din spatiul rural.

Date de contact:

Presedinte Grup de Actiune Locala: Danca Dragos Lucian
Manager: Singer Magda Cristina – 0744 599 003

www.galvaleasiretului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.