Ateliere de antreprenoriat pentru tineri

Consiliere.jpg

jobs-tineriTinerii intre 16 si 21 de ani care sunt in sistemul de invatamant profesional pot participa la proiectul Antreprenoriat pentru profesionisti. Acestia isi vor dezvolta abilitatile de soft in cadrul atelierelor de creatie si educatie antreprenoriala.

Proiectul prevede organigrame de formare de competente si abilitati antreprenoriale ce au la baza o metodologie internationala. Beneficiarii vor avea acces la surse de informare privind reglementarile legale din Romania si documentele necesare dezvoltarii unei afaceri.

Proiectul isi propune reducerea ratei de somaj si incurajeaza tinerii sa-si deschida propriile afaceri. De asemenea, se va urmari facilitarea accesului tinerilor la surse de finantare nationala si europeana pentru deschiderea unei afaceri. Tinerii vor donandi in cadrul cursurilor competente si abilitati antreprenoriale.  

Cursurile sunt organizate de Centrul de Excelenta Academica, in parteneriat cu Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Ministerul Tineretului si Sportului.

Sursa: Stiriong.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.