Consultare publica – Programul Cadru 8

In acest sens a fost pregatit un chestionar on-line pe baza caruia sa poata fi conturata opinia comunitatii stiintifice romanesti cu privire la orientarea, principiile si aspectele legate de structura, tematicile generale si modul de implementare ale viitorului Program Cadru.

Pe baza raspunsurilor la acest chestionar, ANCS va pregati pozitia preliminara a Romaniei privind Programul Cadru 8, acest document urmand sa fie transmis si discutat cu celelalte State Membre si Comisia Europeana in cadrul intalnirilor inter-guvernamentale prilejuite de Consiliul UE sau la alte evenimente de pe agenda europeana.

Documentul preliminar privind PC8 va fi actualizat anul viitor dupa publicarea de catre Comisie a propunerii de Decizie privind viitorul Program Cadru pentru perioada 2014-2020.

Va invitam asadar calduros sa va exprimati punctul de vedere privind PC8 prin completarea chestionarului on-line ce se gaseste la adresa: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGFMRGtDN1pkbkZqS0NJRERrZnFFWGc6MQ, pana la data de 22 octombrie 2010.

Va multumim anticipat pentru efortul dumneavoastra de a contribui la constructia viitorului Program Cadru.

Sursa: ANCS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.