Au fost publicate listele cu persoanele juridice aprobate in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus, precum si cele cu persoanele fizice acceptate in cadrul Programului Casa Verde

3-rabla-mfax-laszlomihaly.jpg

Ca urmare a aprobarii dosarelor de finantare in sedinta Comitetului de Avizare din data de 10 august 2017, Administratia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Programul Rabla) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) si cu persoanele fizice aprobate in cadrul Programului privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, inclusiv inlocuirea sau completarea sistemelor clasice de incalzire (Programul Casa Verde).

In aceasta etapa, pentru Programul Rabla au fost acceptate 331 de dosare pentru 895 autovehicule si 5 contestatii pentru 8 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 33 dosare pentru 104 autovehicule, dintre care 87 autovehicule pur electrice si 17 electrice hibride.

Listele persoanelor juridice acceptate in programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunile aferente Programelor Rabla si Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto validati in Programele Rabla si Rabla Plus 2017. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus pâna la data de 29 septembrie 2017.

In cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice, au fost aprobate 814 cereri de finantare si 6 contestatii, lista acestora fiind disponibila pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu, la sectiunea aferenta programului.

Sursa: AFM 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.