Au inceput noile credite cu garantii europene pentru afacerile mici si mijlocii, la Banca Transilvania

Banca-Transilvania-1.jpg

Banca Transilvania acorda, incepand cu 20 septembrie 2017, finantari cu garantii europene, destinate cresterii afacerilor mici si mijlocii sau sustinerii capitalului de lucru al acestora, printr-o linie de creditare in valoar totala de aproximativ 100 de milioane de euro, a anuntat, miercuri, banca, intr-un comunicat remis StartupCafe.ro.

Prin acest nou program, Banca Transilvania si Fondul European de Investitii (FEI) – Initiativa pentru IMM (POIIMM) faciliteaza accesul intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) la imprumuturi mai avantajoase, mai arata institutia financiara romaneasca, care subliniaza ca astfel ”sustine spiritul antreprenorial, investitiile si crearea de locuri de munca”.

Datorita acordului de garantare dintre BT si FEI, Banca Transilvania va oferi imprumuturi in valoare totala de aproximativ 100 de milioane de euro.

Tranzactiile garantate beneficiaza de sustinerea Uniunii Europene prin programul Initiativa pentru IMM, finantat de Uniunea Europeana prin FEDR si Horizon 2020 si de catre Fondul European de Investitii si Banca Europeana de Investitii.

Pentru astfel de finantari, IMM-urile pot aplica online, pe siteul BT sau in oricare dintre cele peste 500 de sedii ale Bancii Transilvania. Conform definitiei europene, IMM-urile sunt companiile care au in ultimul exercitiu financiar incheiat o cifra de afaceri de pana la de 50 milioane de euro sau active totale de pana la 43 milioane de euro si maxim 250 de angajati.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.