Finantare de 80.000 de euro pentru un startup de marketing digital, de la fondul romanesc de investitii Fribourg Capital

Teodor-Scorpan-si-Axel-Le-Borgne-fondatorii-Baro-io.jpg

Fribourg Digital, noua divizie creata de fondul de investitii Fribourg Capital, anunta o prima finantare, la scurta vreme dupa ce a fost lansat, startup-ul Baro.io, companie specializata in automatizarea campaniilor de marketing digital. Firma a primit o finantare de 80.000 de euro pentru dezvoltare tehnologica si comerciala, investitie de tip seed.

“Dupa cum am anuntat atunci cand am lansat aceasta divizie, tinta investitiilor Fribourg Digital sunt companiile inovatoare, care au deja un produs dezvoltat macar la stadiul MVP – Minimum Viable Product si care au atras utilizatori sau demonstreaza ca exista piata pentru produsele lor. Credem ca avand in portofoliu Baro.io putem obtine sinergii bune cu celelalte proiecte in care Fribourg Capital a mai investit precum SEO Monitor, Upswing sau Planable”, explica Dan Sturza, Managing Director la Fribourg Digital.

Baro.io a fost infiintata in anul 2016 de tanarul antreprenor Teodor Scorpan, totodata CEO al companiei, si francezul Axel Le Borgne ce ocupa pozitia de CTO in prezent.

Tehnologia dezvoltata de Baro.io permite automatizarea intregului proces al unei campanii online pe Facebook (creare, gestionare, oprire, raportare), fapt care reduce semnificativ volumul de munca in departamentele de marketing. Compania are deja clienti cu notorietate, printre acestii numarandu-se ejobs.ro, imobiliare.ro sau Upswing.

Baro.io a parcurs un program de accelerare in cadrul Spherik Accelerator din Cluj-Napoca, timp in care activitatea firmei a crescut de patru ori, de la 200 de campanii online procesate lunar pana la aproape 800. in afara de Baro.io care, iata, a atras o prima investitie, Planable, un proiect dezvoltat cu ajutorul Spherik, a fost acceptat in programul de accelerare Techstars, editia ce are loc la Londra.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.