Banca Comerciala Carpatica anunta ca va acorda credite garantate cu subventii agricole

agricultura61.jpg

Inca o institutie bancara anunta ca va credita fermierii care beneficiaza de subventii agricole, pana la data incasarii banilor de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Banca Comerciala Carpatica, membra a Grupului Patria Bank, va acorda credite beneficiarilor de subventii APIA, in baza adeverintelor eliberate de institutie.

Beneficiarii eligibili ai acestui tip de finantare pot fi persoanele fizice si/sau persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol. In baza colaborarii bancii cu APIA, agricultorii pot obtine, in avans, pana la 90% din valoarea subventiei cuvenite. Un alt avantaj pe care banca noastra il pune la dispozitia fermierilor consta in faptul ca rambursarea imprumutului se poate realiza fie in transe, fie integral, la scadenta, in functie de modul de virare a subventiilor de catre APIA. In plus, beneficiarii trebuie sa stie ca, pentru rambursarea inainte de scadenta, nu se percepe comision de rambursare anticipata”, sustine, printr-un comunicat, Diana Kallos, director general adjunct in cadrul Bancii Carpatica.

Citeste si: BCR sprijina fermierii prin finantari de pana la 90% pentru lucrari agricole, in baza subventiilor APIA

Sursa:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.