Millennium Bank a deschis doua unitati la Pitesti si vrea sa mai deschida una in acest an

Millennium Bank

Millennium Bank a deschis doua unitati la Pitesti si planuieste sa mai deschida una, din cele 31 de unitati pe care banca vrea sa le inaugureze pana la sfarsitul acestui an, ce vor necesita 250 de noi angajati, se arata intr-un comunicat trimis, luni, de banca.

“Extinderea retelei in orasele cu peste 100.000 de locuitori este unul dintre principalele obiective din strategia de dezvoltare a bancii. Pentru a sustine dezvoltarea, echipa va creste de la aproximativ 600 de angajati, in prezent, pana la 850, la finalul lui 2008″, a declarat directorul general Millennium Bank Romania, Jose Toscano.

In prezent, banca are 49 de unitati in 13 orase si vrea ca, pana la finalul acestui an, sa ajunga la 80 de unitati, prezente in 21 de judete ale tarii (Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Buzau, Craiova, Galati, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Timisoara).

Millennium Bank urmeaza sa inaugureze, pana la finalul acestui an, 17 Credit Centers (unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice) si 14 Financial Centers (unitati care ofera produse si servicii atat persoanelor fizice, cat si companiilor), se arata in comunicatul bancii.

Despre Millennium Bank

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup bancar privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Banca si-a propus sa ajunga la 100 de sucursale pana la sfarsitul anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.