Bancpost sustine agricultorii si acorda finantarea necesara desfasurarii activitatii curente a beneficiarilor fondurilor APIA pe suprafata

ferme.jpg

Bancpost a semnat conventia tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural), pentru finantarea beneficiarilor Schemei de Plata Unica pe Suprafata pentru 2012.

Prin intermediul aceste conventii, intreprinzatorii individuali si companiile cu un numar de maxim 250 angajati care activeaza in sectorul agricol si au emisa de APIA Adeverinta de inregistrare fermier privind acordarea ajutoarelor de stat, pot beneficia de finantare pe termen scurt a activitatii curente.

Finantarea se acorda in RON si va fi de pana la 90% din suma cuvenita din SAPS (schema de plata unica pe suprafata), rambursarea integrala a facilitatii, inclusiv dobanda, se face automat, la sfarsitul perioadei de creditare. Pentru accesarea acestor facilitati beneficiarii vor prezenta o documentatie simplificata, pe parcursul derularii creditului acestia nu vor avea obligatii lunare de plata.

Bancpost pune un accent important pe dezvoltarea portofoliului de clienti din domeniul agricol. In luna Iunie 2012, Bancpost a lansat AGRICREDIT, o facilitate de pre-finantare a subventiilor APIA, dedicata companiilor mici si persoanelor fizice autorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.