Bani nerambursabili pentru profesorii care stimuleaza interesul elevilor pentru stiinte

key_visual_stiintescu.jpg

Prin Fondul Stiintescu se doreste finantarea proiectelor care vizeaza cresterea interesului elevilor pentru stiintele exacte. Proiectele si initiativele finantate au ca tema centrala implicarea activa a elevilor.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 19.03.2015
Buget: 5-10 mii lei/proiect

Fondul sustine abordarea invatarii stiintelor exacte pornind chiar de la baza – elevii si profesorii. Finantatorii isi propun sa investeasca in profesori, pentru ca acestia pot propaga schimbarea in timp, catre mai multe generatii de elevi. Astfel, profesorii selectati sunt sprijiniti financiar sa fie mai buni, sunt ajutati sa isi puna proiectele in practica si sunt promovati.

StiintescuFondul se adreseaza deci profesorilor de matematica, fizica, chimie, biologie si informatica din sectoarele 2, 3, 4 si 6 din Bucuresti si ofera finantari in valoare totala de 120.000 de lei.

Valoarea unui proiect pentru unul din obiectele de studiu poate fi intre 5.000 si 10.000 de lei. Proiectele interdisciplinare sunt incurajate sa participe, primind puncte suplimentare in evaluare si un buget suplimentar (multiplu de 5.000 si 10.000 de lei, in functie de numarul disciplinelor implicate).

Data limita de depunere a proiectelor este 19 martie 2015, ora 23:59.

In acest interval, Fundatia Comunitara Bucuresti organizeaza prezentari in scoli si zile de consultanta pentru cei interesati.

Proiectele castigatoare vor fi facute publice pana la 20 aprilie, finantarile urmand sa fie acordate pana la sfarsitul lunii aprilie, astfel incat proiectele sa poata fi puse in practica in perioada 20 aprilie – 31 iulie 2015.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Ghidul solicitantului

Formular de aplicare

Sursa: Bucuresti.Stiintescu.ro
Finantator: BRD/Fundatia Comunitara Bucuresti/Romanian-American Foundation

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.