5 modalitati eficiente de a-ti imbunatati strategia de vanzare

Portrait of a young businesswomanUita de toate sfaturile vechi pe care le gasesti in carti! Este timpul sa incerci strategii si tehnici diferite care te vor ajuta cu siguranta sa cresti vanzarile companiei .

Toti antreprenorii au citit carti si au incercat sa aplice diferite tactici de vanzari sau strategii de dezvoltare a afacerii, care nu au avut un impact foarte decisiv si nu a produs schimbari majore in cifra de afaceri. De ce sa nu privesti dincolo de aparente? Iti oferim cateva idei practice pentru a obtine rezultatele asteptate:

1. Te-ai gandit vreodata sa angajezi oameni din domenii mai putin cunoscute? Daca esti o companie de traduceri, este normal sa angajezi cei mai buni traducatori din lume. Insa, nu uita sa tii cont si de diversitate. Ceea ce vreau sa spun este ca, daca vei angaja oamenii din mai multe arii de activitate, vei aduce o valoare in plus companiei tale.

2. Fa tot ce iti sta in putina pentru a pastra angajatii din pozitiile cheie. Daca unul din angajatii tai iti spune ca vrea sa se mute din oras pentru a putea fi mai aproape de familia sa, nu trebuie sao percepi ca pe o amenintare ci ca pe o oportunitate. In loc sa pierzi timp si bani incercat sa gasesti pe cineva la fel de bun pe care sa-l inlocuiasca, ofera-i posibilitatea acelui angajat sa lucreze din locul in care vrea sa se mute. Lucratul din alt oras, pate fi deosebit de avantajos si pentru tine. Te va ajuta sa atragi noi afaceri sau sa iti imbnatatesti relatia cu unele deja existente.

Citeste articolul integral (in limba engleza) pe Entreprenoria.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.