bani UE pentru conectarea la internet

Interventia fondurilor structurale pentru domeniul IT&C este fundamentata in Programul Operational Sectorial “Cresterea competitivitatii economice” 2007-2013 ( POS CCE).

Axa III – “Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectorul public si privat” sprijina competitivitatea economica si promovarea interactiunii intre sectorul public si intreprinderi/cetateni prin valorificarea pe deplin a potentialului TIC si a aplicarii sale in administratia publica si sectorul privat (intreprinderi, cetateni).

Prin intermediul acestei operatiuni se urmareste conectarea la Internet prin conexiuni broadband si achizitionarea echipamentelor conexe.

Obiectivul specific ale acestui domeniu major de interventie: cresterea utilizarii TIC prin sustinerea conectarii la broadband si consolidarea infrastructurii TIC, in special in zonele de esec al pietei – zone rurale si mici urbane dezavantajate din punct de vedere al accesului la mijloacele moderne de comunicatii, pentru facilitarea accesului public la aceasta.

Inregistrarea proiectelor pentru operatiunea 3.1.1. se va realiza on-line in mod continuu, incepand cu data de 21 aprilie 2008 ora 9.00.

Termenul-limita de depunere a proiectelor este 22 august 2008, ora 16.00.

Adresa la care trebuie trimise proiectele online este http://fonduri.mcti.ro/.

In termen de 3 zile lucratoare de la inregistrarea on-line, proiectul trebuie depus la registratura MCTI, din B-dul Libertatii. Nr.14, Sector 5, Bucuresti.

Alocarea financiara aferenta este in valoare de 30.6 mil LEI (9 mil. Euro).

Alege un consultant www.conexconsulting.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.