BCMS Corporate UK – vindeţi-vă afacerea cu încredere

Ca şi rezultat al globalizării şi al dezvoltării afacerilor în lume, companiile din România trebuie să ia în considerare oportunităţile de creştere prin utilizarea de infuzii de capital domestic şi străin. Având în vedere că oamenii de afaceri nu ştiu exact cum să-şi vândă acţiunile în companie, ei devin de regulă pasivi în luarea deciziei de dezvoltare strategică a afacerii. Cu o experienţă de peste 20 de ani în vânzarea firmelor cu capital privat, ne aflăm într-o poziţie favorabilă pentru a asista proprietarii de companii în căutarea şi găsirea unui partener strategic.

În fiecare lună, peste 100 de oameni de afaceri aleg să folosească serviciile noastre privind vânzarea afacerii lor, şi peste 2.500 de oameni de afaceri participă la seminariile noastre lunare.

Aflaţi mai multe despre Seminariile noastre.

Aflaţi mai multe despre Şedinţele gratuite de consultanţă.

Maximizarea preţului de vânzare.

Ca şi alte poveşti de succes, şi noi atribuim realizările noastre viziunii diferite pe care o adoptăm atunci când vine vorba de maximizarea preţului de vânzare a afacerii clienţilor noştrii. Şi, deşi metodele pe care le utilizăm sunt publice şi pot fi copiate de mulţi alţii, modul nostru de aplicare este fără egal. Metodologia BCMS a fost probată şi s-a demonstrat a fi modul cel mai bun de atingere a celui mai bun preţ de vânzare a afacerii d-voastră.

Experienţa

Pentru a genera pentru d-voastră un număr mare de cumpărători potenţiali, motivaţi strategic, folosim cunoştinţele detaliate despre fiecare sector de afaceri, despre modele de creştere şi oportunităţi, precum şi asocierea industriilor conform experienţei noastre precedente din aproape orice categorie de afaceri. Şi asta pentru că am demonstrat că numai cumpărătorul motivat strategic va fi cel care va oferi cel mai mult pentru a cumpăra afacerea d-voastră.

Ghidare

Folosim acest proces de vânzare şi asistenţă a clienţilor noştri pentru a ne asigura că evităm capcanele iar calea spre o vânzare de succes şi spre optimizarea condiţiilor este cât mai puţin stresantă şi cât mai uşor realizabilă.

Întâlniţi-ne şi discutaţi cu consultanţii noştri

Oricare ar fi motivele pentru care sunteţi interesaţi de BCMS, vă invităm să aflaţi mai multe despre serviciile noastre. După ce v-aţi informat, vă rugăm să ne contactaţi pentru a putea stabili o întâlnire confidenţială.

Fie că doriţi să vindeţi o afacere, să cumpăraţi anumite companii, sau pur şi simplu dacă doriţi să vă pregătiţi pentru viitor, vă invităm să aflaţi mai multe despre noi.

0 thoughts on “BCMS Corporate UK – vindeţi-vă afacerea cu încredere”

  1. ionescu spune:

    Vanzare afacere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.