BCR a alocat fonduri suplimentare in valoare de 138 milioane lei pentru programul Prima Casa

BCR-4c-sub6.fh11.jpg

BCRBanca Comerciala Romana (BCR) marit plafonul pentru programul Prima Casa cu inca 138 milioane lei, prin care se doreste acordarea de credite pentru aproximativ 1.500 de noi solicitari.

BCR a acordat deja in cadrul programului Prima Casa 6 aproximativ 5.400 de credite, iar de la inceputul programului si pana in prezent, circa 36.700 de credite, in valoare de peste 6,1 miliarde lei.

Evolutia vanzarilor de credite ipotecare a aratat o crestere a creditului ipotecar standard, ce a egalat vanzarile prin programul Prima Casa, insa, ca de obicei la finalul plafonului alocat Programului, evolutiile recente indica vanzari mai puternice pe Prima Casa.

Pe perioada derularii Programului, creditul Prima Casa si-a pastrat atractivitatea in special pentru tinerele familii care au putut beneficia de un avans scazut si conditii avantajoase de costuri.

BCR promoveaza, in continuare, o oferta de top pentru creditul Prima Casa – indicele Robor la 3 luni + 2% marja pentru clientii cu virare salariu.

DAE = 4,41% pentru un credit in valoare totala de 160.000 lei, pe 30 de ani; dobanda variabila: 4,07% (ROBOR 3M + 2%); taxa de evaluare: 370 lei inclusiv TVA; rata lunara: 770 lei; valoare totala platibila: 284.539 lei.

Sursa: Banca Comerciala Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.