BCR reduce dobanda la creditele de nevoi personale in lei

BCR-4c-sub6.fh11.jpg

BCRBanca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca reduce cu pana la 1% dobanda pentru creditele negarantate. Astfel, dobanzile practicate de BCR pornesc de la 12,5%/an.

“In continuarea recentei modificari de pret pentru creditele garantate in lei, revizuim pretul si pentru creditele negarantate de nevoi personale (Divers BCR) nou acordate. Suntem in continuare preocupati si de simplificarea procesului de creditare, acordand creditul de nevoi personale cu doar 3 acte in maxim 3 zile. Ne dorim sa reducem in continuare timpul de acordare mai mult, pretuind astfel timpul clientilor care ne aleg ca principala Banca”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

BCR accepta o gama larga de venituri (salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din strainatate, din activitati independente), precum si pana la 3 coplatitori interni (acelasi domiciliu) ce pot participa la credit si ofera modalitati flexibile de rambursare, fara a fi necesara deplasarea la banca (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operatiuni prin canale alternative BCR).

De asemenea, banca ofera, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului in cazul pierderii locului de munca.

Sursa: Banca Comerciala Romana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.