Beneficiarii POR 2014-2020 vor trebui sa utilizeze MySMIS pentru depunerea electronica a Cererilor de Finantare

calculator11.jpg

calculatorConform Regulamentului 1303 / 2013, Art. 122, alineatul (3) “pana la 31 decembrie 2015 cel tarziu, toate schimburile de informatii intre beneficiari si o autoritate de management, o autoritate de certificare, o autoritate de audit, precum si organismele intermediare sa poata fi efectuate prin intermediul unor sisteme de schimb electronic de date“. Aceasta modalitate de transfer de date intre autoritatea contractanta si beneficiar este reprezentata de sistemul MySMIS 2014.

MySMIS 2014 este un sistem de schimb electronic de date intre solicitanti / beneficiari si autoritati.

In acest sens, solicitantii / beneficiarii Programului Operational Regional 2014-2020 vor trebui sa utilizeze MySMIS pentru depunerea electronica a Cererilor de Finantare si sa realizeze toata corespondenta ulterioara in legatura cu proiectul, inclusiv atasarea documentelor aferente scanate folosind acest sistem.

De asemenea, pentru semnarea digitala a documentelor incarcate in MySMIS 2014, reprezentantul legal/persoana imputernicita a solicitantului / beneficiarului va trebui sa detina un certificat de semnatura digitala calificata, care ii va permite obtinerea unui cont de utilizator. Va rugam, in acest sens, sa faceti toate demersurile ncesare, in situatia in care intentionati sa depuneti cereri de finantare in cadrul Programului Operational Regional 2014-2020.

Sursa: ADR Nord-Vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.