BMN: A fost lansat in consultare publica Ghidul aplicantului pentru cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte

phpThumb_generated_thumbnailjpg-1.jpg

Marti, 31.07.2018, a fost lansat spre consultare publica Ghidul aplicantului pentru cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte finantat prin Programul Operational Comun Bazinul Marii Negre (BMN).

Ghidul contine informatii referitoare la prioritatile programului, conditiile de eligibilitate ale aplicantilor, parteneriatelor, activitatilor, documentele solicitate, criteriile de verificare, precum și o descriere a modului de completare a aplicatiilor in sistemul electronic de monitorizare (eMS) al programului.

Valoarea totala a fondurilor IEV (Instrumentul European de Vecinatate) disponibile pentru cel de al doilea apel este de 24,5 milioane euro.

In acest context, partile interesate sunt invitate sa transmita eventuale observatii / propuneri in vederea imbunatatirii prezentului document, la adresa [email protected], pâna la data de 27 august 2018.

Observatiile primite vor fi analizate in vederea definitivarii variantei finale a Ghidului aplicantului mai sus mentionat, iar raspunsurile la solicitarile de clarificari / observatiile / propunerile primite vor fi publicate pe site-ul programului.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.