Bucurestenii isi primesc inapoi banii cheltuiti pe reablitarea termica a blocurilor

reabilitare.jpg

Bucuresteni au platit aproximativ 20% din costurile de reabilitare termica a blocurilor din sectorul condus de Robert Negoita. Decizia autoritatilor de a restituii banii celor care au platit pentru anveloparea termica a locuintelor ii include si pe proprietarii care sunt in curs de achitarea a ratelor.

Astfel, administratia locala a infiintat o comisie care sa se ocupe special de aceasta actiune.

In termen de 30 de zile, comisia va lua decizia de restituire a banilor si va propune un proiect de hotarare de Consiliu Local in care se vor mentiona solutiile identificate pentru sustinefrea acestor cheltuieli, respectiv de la ce capitole bugetare pot fi luati banii“, a explicat Mihai Nitu, consilierul local din cadrul Primariei Sectorului 3.

Mai multe detalii: Adevarul

2 thoughts on “Bucurestenii isi primesc inapoi banii cheltuiti pe reablitarea termica a blocurilor”

  1. Miruna spune:

    Ce ma mira este ca nu toti bucurestenii au parte de acelasi tratament ca in sectorul lui Robert Negoita. Spre ex. in sectorul primarului “care este” doar blocurile de pe arterele principale au fost reabilitate termic, si evident, nu toate, iar in spatele acestora, Dumnezeu cu mila.

  2. Marian spune:

    Locuitorii Sectorului 3 au platit aproximativ 20% din costul lucrarilor de reabilitare termica a blocurilor din jurisdictia lui Robert Negoita. Administratia locala a infiintat o comisie ce se va ocupa de returnarea banilor tuturor proprietarilor ce au platit sau sunt in curs de plata a ratelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.